onsdag 1. februar 2012

Tapasboller

På nyttårsaften ble vi bedt bort og skulle ha med oss en tapasrett. Jeg er ikke den flinkeste på det området, men man gjør så godt man klarer :o) Surfet litt på nettet og fant denne oppskriften. Synes de ble kjempe gode :o)

500 g kjøttdeig eller karbonadedeig
1 ts salt
0,5 ts pepper
1 stk egg
100 g chorizopølse
1 dl fetaost i biter
2 ss hakket frisk basilikum
2 ss olje til steking

Fremgangsmåte:

1. Bland egg, salt og pepper godt inn i kjøttdeigen. Skjær chorizo i små biter.

2. Bland pølse, fetaost og urter forsiktig inn i kjøttdeigen. Form deigen til små boller i hånden ved hjelp av en skje og vann.

3. Stek bollene i en middels varm stekepanne til de blir pentbrune. La de ettersteke på svak varmei ca 10 min til de blir gjennomstekt.

2 kommentarer:

  1. De hørtes knallgode ut, og jeg skal jammen prøve de ved anledning :)

    Takk for en kjempefin helg!!

    SvarSlett
  2. Hei!
    Lagde tapas i helgen, brukte bl.a. oppskriften din - kjempegode!
    Skal brukes flere ganger!
    Klem fra Tine.

    SvarSlett