tirsdag 28. februar 2012

Clothilde sjal

Å nå er det så lenge siden jeg har lagt ut noe her! Har jo laget så mye, men tiden har ikke strukket til å få lagt det ut.

Jeg har sett de fineste sjal som mine venner strikker, men har tenkt at dette klarer ikke jeg. Det så jo så vanskelig ut. Lisbeth sa til meg at dette klarer du og når vi drar til damene på Projo på Skarnes da kommer du til å ha med deg garn og sjalmønster med hjem. Tja tenkte jeg. Strikketreffet var helt supert, men jeg kom bare hjem med garn. Det deiligste garn å strikke med :o)

Litt senere var jeg på messe med Jane og der var Projo damene igjen. Da hoppet jeg ut i det og kjøpte oppskrift på clothilde sjal. Dro hjem og begynte. Fant ut fort at det måtte være helt stille rundt meg hvis jeg skulle klare å strikke det. Så når gutta sov så strikket jeg på sjalet. Det ble til slutt ferdig og her er resultatet. Jeg ble veldig fornøyd med det. Bruker det mye :o)Jeg har strikket det i Malabrigo sock blå farge, pinne nr. 4. Strikket bare siste del en gang og dermed brukte jeg 66 gr. 2 kommentarer:

  1. Kjempefint :) Og du klarte det med glans... :)

    SvarSlett
  2. Utrolig fint, ser komplisert ut.....
    Men greide det du, flink er du:)! Klem fra Tine.

    SvarSlett